Koerier Hoorn
072-5404244

Snel en/of 100% gegarandeerd uw zending, pallets, brief op pakket(ten) onderweg vanuit Hoorn naar welke bestemming dan ook. Onze koeriersauto’s, bestelbussen en vrachtwagens en ervaren koeriers staan tot uw beschikking. Zie ook Spoedtransport

Liever een koerier in een andere regio? Wij zijn o.a. te vinden in Alkmaar  Amsterdam  Haarlem  Heerhugowaard  Utrecht en Zaandam
U bent bij ons altijd aan het juiste adres!

Runner Koeriersdienst: uw koerier vanuit Hoorn en omstreken.

Bel nu: 072-5404244

Al meer dan 30 jaar is Runner actief vanuit Hoorn en Alkmaar. Ons een wagenpark is ingericht op ad-hoc spoedtransport, waarmee wij u nationaal en internationaal van dienst kunnen zijn met koeriersbezorgingen.

Het specialisme van Runner Koeriersdienst is specialist in echte koerierswerk: 

U huurt bij ons feitelijk een chauffeur voor de duur van de rit. Dus ook aanvullende activiteiten als assemblage,  contact opnemen bij afwijkingen die zich voordoen, wachten op de juiste ontvanger, etc behoren tot het werk van onze koerier. Daarmee kunnen wij dan ook 100% garantie van levering toezeggen.

 

Bel bij voorkeur rechtstreeks met onze planning 072-5404244 zodat we direct de gegevens uitwisselen om snel de rit op te starten.

Uiteraard kunt u ook via onze klanten-inlog uw opdracht invoeren, waarop direct response volgt.
En uiteraard komen we graag bij u langs om de mogelijkheden persoonlijk te bespreken.

Regio Hoorn: uiteraard zijn wij u ook razensnel van dienst in en vanuit de omliggende locaties als oa: Heerhugowaard, Zwaag, Blokker, Wognum, Berkhout, Hoogkarspel, Oostblokker, Bovenkarspel, Enkhuizen, Wervershoof, Spanbroek, Opmeer, Schagen, Obdam, Avenhorn.