Koerier Utrecht  030-2963107

 

Snel en/of 100% gegarandeerd uw zending, pallets, brief op pakket(ten) onderweg vanuit Utrecht naar welke bestemming dan ook. Onze koeriersauto’s, bestelbussen en vrachtwagens en ervaren koeriers staan tot uw beschikking. Zie ook Spoedtransport

Runner Koeriersdienst: met vertrouwen uw zending op pad sturen.

Bel nu: 030-2963107

De koerier zorgt dat uw spoedopdracht binnen of vanuit Utrecht zorgvuldig behandeld wordt en aan de juiste persoon op het afleveradres wordt afgegeven, de vrachtbrief wordt voorzien van de naam van ontvanger met tijdstip, uiteraard kunt u direct van de benodigde informatie op de hoogte worden gesteld.

Start locatie: binnen 30 minuten kunnen wij bij uw bedrijf waar dan ook in Nederland voorrijden om vervolgens linea-recta het transport uit te voeren. Zo biedt Runner Koeriersdienst Utrecht nationale service. U kunt ons dus ook inzetten vanuit bijvoorbeeld
Zeist, Hilversum, Amersfoort, Nieuwegein, IJsselstein etc. Maar ook laten ophalen vanuit Groningen, Roermond, eventueel vanuit de buurlanden.
Aanvullend zaken als een extra handling, wachten op een retourzending of het bevestigen op een display behoren tot ons takenpakket.

Uw Utrecht koerier – Runner Koeriersdienst.

Met onze jarenlange spoedtransport-ervaring in en vanuit Utrecht,  zijn wij u graag van dienst.

Van origine zijn wij een klassieke koerier: uw opdracht wordt 1 op 1 door onze chauffeur naar uw wensen uitgevoerd. Daarmee kunnen wij garanderen dat de (spoed-)levering aan komt. De koerier is speciaal voor u onderweg.

Contact: de ervaring leert ons het u het meest gebaat bent bij het rechtstreekse contact met onze planning: 030-2963107