Koerier Amsterdam
020-6148555

Snel en betrouwbaar wordt uw brief, pakket of pallet afgehaald en bezorgd volgens uw wensen bij het afleveradres. De Runner koerier kent de weg in Amsterdam. Zowel met een kleine koeriersauto, bestelbus of fiets zijn wij u van dienst.

Koerier Amsterdam:  uw juiste keuze voor een ervaren koeriersdienst in Amsterdam.

Bel nu: 020-6148555

Al 30 jaar ervaring spoedtransport in en vanuit Amsterdam,
planners die jarenlang praktijkervaring hebben opgedaan in de stad
en bekend zijn met de (on-)mogelijkheden van het centrum<

De “klassieke” koerier

Onze specialiteit is en blijft het leveren van zuiver koerierswerk:
voor de duur van de rit heeft u de beschikking over een chauffeur met voertuig: de koerier vervoert uw spoedzending of materiaal dat met grootste zorg en 100% zekerheid
en levert op de betreffende plek aan de juiste persoon.
De koerier is traceerbaar en bereikbaar voor aanvullende informatie.

 

De ervaring leert ons dat u het meest gebaat bent bij rechtstreekse contact met onze planners.

Maar natuurlijk kunt u ook gebruik maken van onze inlogfaciliteiten, per e-mail een offerte aanvragen. Of onze buitendienstmedewerker u persoonlijk laten voorzien van nadere informatie of mogelijke contractcondities aanbieden.

Tariefstelling: Runner Koeriersdienst heeft haar tarieven gebaseerd op het CAO beroepsgoederenvervoer. Daardoor zijn wij geen “stuntkoerier”, maar kunnen wij  u de zekerheden bieden die u mag verwachten van een beroepsgoederenvervoerder. Zo verkopen wij ook geen “nee” aan onze klanten. Indien ISO-normering de basis van uw ondernemen is, kunnen wij u garanderen aan uw kwaliteitsnormen te voldoen. Onze planners informeren u graag, op basis van uw opdracht,  vooraf de kosten van een rit.

Regio Amsterdam: uiteraard zijn wij u ook razend snel van dienst in en vanuit de omliggende plaatsen als oa: Zaandam / Zaanstreek, Purmerend, Edam, Volendam, Landsmeer, Zwanenburg, Schiphol, Amstelveen, Zuidoost, Weesp etc.