Koerier Alkmaar 072-5404244

Snel en/of 100% gegarandeerd uw zending, pallets, brief op pakket(ten) onderweg vanuit Alkmaar naar welke bestemming dan ook. Onze koeriersauto’s, bestelbussen en vrachtwagens en ervaren koeriers staan tot uw beschikking. Zie ook Spoedtransport

Runner Koeriersdienst: uw koerier vanuit Alkmaar en omstreken.

Bel nu: 072-5404244 Meer dan 30 jaar specialist in spoedvervoer, gestart vanuit Alkmaar en omstreken, met een wagenpark ingericht op ad-hoc spoedtransport. Zowel nationaal als internationaal kunnen wij u van dienst zijn met koeriersbezorgingen. Het specialisme van Runner Koeriersdienst is gelegen in het echte koerierswerk: de chauffeur staat geheel tot uw dienst voor de duur van de opdracht. Dus ook aanvullende activiteiten als assemblage, wachten op de juiste ontvanger, contact opnemen bij afwijkingen die zich voordoen, etc behoren tot het werk van onze koerier. Wij kunnen daarmee dan ook 100% garantie van levering toezeggen. Bel 072-5404244 om direct verbonden te worden met onze planning, de meest gebruikelijke manier om uw spoedopdracht te activeren. Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om via klanten-inlog uw opdracht door te geven, waarop direct response volgt. En onze buitendienstmedewerker bespreekt graag alle mogelijkheden als contractwerk of complexe projecten.
Tariefstelling: Runner Koeriersdienst heeft haar tarieven gebaseerd op het CAO beroepsgoederenvervoer. Hierdoor kunnen wij geen “stuntkoerier” zijn, maar kunnen wij u de zekerheden bieden die u mag verwachten van een beroepsgoederenvervoerder. Indien u volgens ISO-normen onderneemt, kunnen wij u garanderen aan uw kwaliteitsnormen te voldoen. De planners informeren u graag vooraf de kosten van een rit op basis van uw wensen. Regio Alkmaar: uiteraard zijn wij u ook razensnel van dienst in en vanuit de omliggende locaties als oa: Heerhugowaard, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude, Langedijk, Schagen, Tuitjehorn en Warmenhuizen, Schoorl, Bergen, Egmond, Heiloo, Limmen, Castricum, Akersloot, Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk.