Koerier Haarlem

023-5421930

Snel en/of 100% gegarandeerd uw zending, pallets, brief op pakket(ten) onderweg vanuit Alkmaar naar welke bestemming dan ook. Onze koeriersauto’s, bestelbussen en vrachtwagens en ervaren koeriers staan tot uw beschikking. Zie ook Spoedtransport

Runner Koeriersdienst: uw koerier vanuit Haarlem en omstreken.

Bel nu: 023-5421930

De jarenlange specialiteit in het ad-hoc spoedtransport – 30 jaar, de brede klantenkring en onze 100% leveringsgarantie staan borg voor de betrouwbaarheid die wij u bieden.

Het specialisme van Runner Koeriersdienst is gelegen in het echte koerierswerk:

De koerier draagt zorg voor uw zending, hij kent het belang dat u hecht aan de juiste uitvoering van de opdracht. Indien er zich een afwijking voordoet, wordt er direct gecommuniceerd: zo kan er op een andere locatie levering gewenst zijn, bv bij de ontvanger op een andere werkplek of prive thuis. Altijd na overleg, zodat geen zending onbedoeld op een verkeerde plek komt.

Bel voor uw koerier 023-5421930. Persoonlijk contact direct met de planning verzekert u van de juiste uitvoering.

De opdracht kan natuurlijk ook per e-mail, fax of inlog opgegeven worden. Zo ook een offerte-aanvraag.
En uiteraard bestaat er de mogelijkheid om onze buitendienstmedewerker u nader te laten informeren over contractmogelijkheden en uitgebreide ServiceLogistiek.

Tariefstelling: Runner Koeriersdienst heeft haar tarieven gebaseerd op het CAO beroepsgoederenvervoer. Hierdoor kunnen wij geen “stuntkoerier” zijn, maar kunnen wij u de zekerheden bieden die u mag verwachten van een beroepsgoederenvervoerder. Als klant van Runner verkopen wij ook geen “Nee”. Indien u volgens ISO-normen onderneemt, garanderen wij aan uw kwaliteitsnormen te voldoen. De planners informeren u graag de kosten van een rit vooraf op basis van uw wensen.

Regio Haarlem: uiteraard kunnen wij u ook razend snel bedienen in en vanuit omliggende locaties zoals oa: Beverwijk, Velsen, IJmuiden, Velserbroek, Bloemendaal, Zwanenburg, Schiphol, Hoofddorp, Heemstede, Zandvoort.