Koerier Groningen
072-5404244 of 085-7603969

 

Uw zending vanuit of naar Groningen, snel en/of 100% gegarandeerd onderweg, pallets, brief op pakket naar welke bestemming dan ook. De koerier staat altijd paraat voor de klant. Ons wagenpark bestaat uit koeriersauto’s, bestelbussen en vrachtwagens. Zie ook Spoedtransport

Runner Koeriersdienst: uw koerier vanuit Breda en omstreken.

Bel nu: 072-5404244 of 085-7603969

Meer dan 30 jaar specialist in spoedvervoer met een wagenpark ingericht op spoedtransport. Niet alleen nationaal als maar ook internationaal kunnen wij u van dienst zijn. Uiteraard verlenen wij aanvullende hand en spandiensten zoals u dat wenst. 

Het specialisme van Runner Koeriersdienst voor het echte koerierswerk:

 De chauffeur staat geheel tot uw dienst voor de duur van de opdracht. Dus ook aanvullende activiteiten als assemblage, wachten op de juiste ontvanger, contact opnemen bij afwijkingen die zich voordoen, etc behoren tot het werk van onze koerier. Wij kunnen daarmee dan ook 100% garantie van levering toezeggen.

Bel 072-5404244 of 085-7603969 (lokaal tarief) om direct verbonden te worden met onze planning, de meest gebruikelijke manier om uw spoedopdracht te activeren.

Groningen is de hoofdstad van de Nederlandse provincie Groningen, en de grootste kern in de gelijknamige gemeente. De plaats wordt in de provincies Groningen en Drenthe wel aangeduid als Stad. In 2020 telde de stad Groningen 203.105 inwoners. Het is de grootste stad van noordelijk Nederland.

Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om via klanten-inlog uw opdracht door te geven, waarop direct response volgt. En onze buitendienstmedewerker bespreekt graag alle mogelijkheden als contractwerk of complexe projecten.

Tariefstelling: Runner Koeriersdienst heeft haar tarieven gebaseerd op het CAO beroepsgoederenvervoer.  Indien u volgens ISO-normen onderneemt, kunnen wij u garanderen aan uw kwaliteitsnormen te voldoen. De planners informeren u graag vooraf de kosten van een rit op basis van uw wensen.